Projecte Port Innova

Fun


Grups Implicats

 

CFGS de Màrqueting i Publicitat  , CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i 2n del CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comercials.

 

Objectius del projecte

 

Port Innova pretén ser un punt de trobada on empreses del Port de Barcelona, centres educatius, emprenedors i la ciutadania puguin impulsar la generació de valor econòmic i social, a través de reptes d'innovació, elegits per les empreses, que hauran de resoldre estudiants creatius i emprenedors mitjançant les seves idees.

 

Professorat implicat

 

Carles González, Paz Arenas, Martí Franquesa

 

Descripció del projecte

 

Port Innova ha de permetre a l'INS Poblenou realitzar un projecte basat en els diferents reptes que proposen les empreses participants dins l'entorn del Port de Barcelona.

Aquest projecte es divideix en diferents fases: exploració, ideació, disseny i prototipatge i està conduit per l'empresa que dedicada al sector de la innovació, Induct SEA. S'espera que un grup d'estudiants, mitjançant el repte que li llanci una empresa, sigui capaç de treballar de forma autònoma aportant una solució innovadora al problema plantejat.

Aprofitant que l'INS Poblenou gaudeix de tres famílies professionals amb incidència directa a l'activitat portuària, es planteja el projecte com un treball interdisciplinar i conjunt entre les diferents famílies.


Enllaços d'interés


Última modificación: domingo, 22 de julio de 2018, 20:43