Pla estratègic: logo, nom corporatiu

 Imatge corporativa de l’ empresa:  Nom  i Logotip

 

Volíem que el nostre logotip representés al col·lectiu als que ens dirigim . És per això que vam triar símbols el més representatiu possible. Al mateix temps volíem que amb aquestes imatges quedés palesa la funció que realitzava la nostra app. És per això que vam escollir aquestes tres imatges per representar com la veu es transforma en símbols del llenguatge de signes,   mitjançant la veu gravada en el mòbil.

El  color blau del nom   és un color  tranquil·litzant  i hem escollit el color blau marí ja que ens fa sentir relaxats i tranquils, com el mar durant la nit, que es com volem que es senti el nostre públic objectiu, confiat i seré.

El símbol que està a dalt del nom i del fons on estan les iconas representa dos persones unides per les espatlles, que es com es sentiran les dues persones que parlin sense obstacles mitjançant la nostra aplicació.

El nom de “UtilSpeak” ve de les paraules anglosaxones “útil i parlar” i  representen a la perfecció el missatge que volem transmetre: que venem una app que serà útil amb la parla.

Vam tenir en compte per al nom que fos bastant curt perquè així els buscadors el poden llegir  complert (aquest punt l’expliquem amb més detall a l’apartat de promoció, quan parlem de posicionament SAO).

Donat que l’espai de la pantalla  d’un un mòbil és  reduït, no farem servir tot els elements del logo per a la icona que representi la nostra app, i utilitzarem  una icona que representa al nostre públic objectiu, i al mateix temps ens identifiqui. És per això que hem escollit la lletra O del llenguatge de signes per ser la primera del nostre nom.

                                                                       

Última modificación: domingo, 14 de septiembre de 2014, 21:36