Producte II

Descripció del producte:

 

En aquest exemple detallem la descripció del producte de l'empresa Puzled, per tractarse d'un producte físic.

Puzzled és una empresa especialitzada en el disseny, subministrament i instal · lació de 
sistemes d'il · luminació Led modulables, és a dir, el client, ja sigui un particular o 
professional de qualsevol sector, pot, mitjançant un sistema modular, construir al seu 
gust la seva peça d'enllumenat led. Això s'aconsegueix gràcies a uns mòduls o peces 
que van encaixant unes amb altres fins a aconseguir la forma desitjada pel client, 
perquè el muntatge de la il · luminació d'un determinat espai resulti tot una experiència

El sistema consta de tres parts bàsiques:


- El perfil d'alumini on van muntats els leds, aquest perfil serà un rectangle d'uns 30/40 cm de llarg d'amplada serà d'uns 25/40 mm i d'alt uns 15 mm. Tindrà diferents formes com si fossin vies de tren (fixa't en els formats).

- Els embellidors aniran adossats als costats d'aquest rectangle, tindran el mateix llarg i les mateixes formes, aquests aniran fixats al perfil d'alumini mitjançant unes pestanyes que encaixaran en unes ranures laterals que hi ha en l'alumini. Aquests embellidors són de pvc o d'alumini, segons acabat.

- La coberta transparent o translúcida que cobrirà la zona on van allotjats els ledsserá de pvc o metacrilat i també tindrà la mateixa distància i formes que el perfil base (el d'alumini), quedarà unida al mateix temps que els embellidors que fixaran també la coberta .
Mira els dibuixos que vaig fer i aniràs associant.

- Per anar unint cada tram hem creat un perfil també rectangular d'uns 7cm de llarg i d'ample i alt serà de les mesures interiors de l'altre perfil i la seva composició és de PVC massís. Anirà inserit dins del perfil base (inserirem 3,5 cm i quedaran altres 3,5cm que s'inseriran en el següent tram).
Aquest perfil d'unió porta un cargol a cada extrem que es farà visible a través d'un forat que hi ha a cada extrem dels perfils base, quan estigui inserit en els perfils, a través del forat girarem el cargol de manera que quedaran fortament fixats els perfils entre si, aquest mateix perfil d'unió porta guies de coure que permeten la interconnexió elèctrica entre cada tram.

- Finalment, en un dels extrems del muntatge anirà un transformador que donarà l'energia necessària a través de la xarxa elèctrica a tots els leds. Aquests aniran controlats per un mòdul sense fil i encendrem o apagarem el sistema amb un comandament a distància (evitem fer obres).
- Ja només falta la fixació al sostre, aquesta serà a través de petits rectangles d'alumini d'una alçada tal com 3 o 4 cm que aniran fixats mitjançant un tac i un cargol, aquest tub de fixació porta una llengüeta que entra en el tram per la seva part superior i en girar amb una pestanya subjecta el tram.
No cal posar un a cada tram ja que els trams estan units entre si, però cal posar alguns de forma una mica estratègica o en funció de la mida del muntatge.

Última modificación: domingo, 14 de septiembre de 2014, 22:45