Entorn (Sector)

Sector de l'activitat:

A l’hora de decidir si es tractava realment d’una idea que tindria èxit al mercat de les aplicacions mòbils, va ser molt important constatar que hi havia un segment del mercat prou important disposat a comprar-la, és a dir que l’aplicació tindria una demanda real.
Buscant informació en la pàgina web de La Confederación Nacional de Sordos de España (CNSE), una organització sense ànim de lucre que atén i canalitza els interessos de les persones Sordes i els seus famílies a Espanya, vam comprovar que el nombre de persones sordes a Espanya s’aproximava, en l’última enquesta realitzada per l’INE, al milió de persones.

No caldria dir que al mateix temps, el mercat de les aplicacions mòbils està evolucionant favorablement a un ritme vertiginós. Com es pot veure en l’annex que adjuntem, hi ha una oportunitat de negoci increïble per a qui vulgui aprofitar aquest boom tecnològic, donat el grandíssim nombre d’aplicacions que es baixen per dia a Espanya (4 milions)
Per últim hem de dir que hem escollit el sistema operatiu Android de Google per la seua evolució respecte a altres sistemes operatius, segons les dades recollides en Netmarketshare.


I per a trobar el nombre de persones amb discapacitat auditiva, vam recórrer a les dades recollides per la Generalitat de Catalunya, i la dada que més ens va cridar l’atenció és l’augment significatiu del percentatge de les persones afectades per dita discapacitat (128%).

Última modificación: domingo, 14 de septiembre de 2014, 05:59