Competència

Competència:

Som conscients que cada vegada hi ha més persones capaços de desenvolupar apps, però ara per ara, empreses que hagin pensat en desenvolupar una app com la nostra a Espanya no hi ha cap.
Va ser curiós que una vegada engegat el nostre projecte, als tres mesos , vam descobrir que uns joves a Colòmbia han tret una app pareguda. A l’apartat d’annexos adjuntem la notícia.
També al maig vam trobar una notícia d’uns joves que havien fet una aplicació mòbil per a facilitar l’accés als centres d’emergència 112 a les persones sordes i que havien guanyat un premi amb ella, i altra empresa valenciana crea també una altra app perquè puguin assabentar-se en temps real de totes les notícies i notificacions que reben. També adjuntem als annexos aquestes notícies.
Però com hem senyalat abans, ara per ara no hi ha cap app com la nostra al mercat espanyol.
Una de les nostres pors al fer aquest projecte va ser el descobrir que hi havia un implant que es pensava que acabaria amb la sordesa, però vam comprovar amb varies notícies i articles que no és del tot cert, i que no tothom té possibilitats ni ganes de posar-se aquest implant.
Incloem aquí un extracte de l’exhaustiu article del que hem parlat ja en el punt del públic objectiu i del que annexem l’enllaç al final del projecte:

“De igual modo, es importante hacer notar que en ninguno de los casos un IC puede restituir la audición a un paciente en las mismas condiciones que la de un oído normal...”
Entre los problemas que pueden derivarse del IC estarían:
· Una larga rehabilitación del lenguaje
· Daños en la propia implantación, lo que significa la extracción de los electrodos
· Infecciones
· Interferencias con otros aparatos (teléfonos móviles, controles de aduanas, etc)
· Poca constancia para la rehabilitación del habla”

Última modificación: domingo, 14 de septiembre de 2014, 06:04