Xarxa d'Emprenedoria


Grups Implicats

 

L’Emprenedoria al nostre Institut és oberta, mitjançant diferents projectes, a tot l’alumnat de l’Institut.

 

Objectius del projecte

 

Volem formar sobre cultura emprenedora i desenvolupar les capacitats emprenedores dels nostres alumnes com a eina d’inserció laboral. Creiem que aquesta és la millor manera per a millorar la seva ocupabilitat o autoocupabilitat en un món laboral canviant i innovador.

 

Professorat implicat

 

L’emprenedoria està present en les tres famílies professionals del centre: administració, informàtica i comerç i màrqueting on participen activament professors i alumnes. El coordinador d’emprenedoria es Juan Ferrero.

 

Descripció del projecte

 

El projecte d’emprenedoria a l’INS Poblenou té com a objectiu final facilitar canvis metodològics per desenvolupar capacitats emprenedores i per a què es generin projectes emprenedors i models de negoci. Per dur a terme aquest projecte d’Emprenedoria realitzem diferents activitats al llarg del curs:

 

  • Desenvolupem idees de negoci i les transformem en projectes d’empresa en els diferents mòduls professionals de cada Cicle Formatiu.
  • Desenvolupem projectes interdiciplinars d’empresa entre alumnes de diferents Cicles Formatius.
  • Organitzem les Jornades d’emprenedoria i tècniques de l’INS Poblenou amb accions formatives per professors i alumnes, xerrades i concursos.
  • Oferim sortides i tallers als nostres alumnes relacionats amb capacitats emprenedores.
  • Participem activament en la Xarxa d’Emprenedoria, que està formada per Instituts de Formació Professional de Catalunya.


CONCURS D'EMPRENEDORIA

 

III CONCURS D'EMPRENEDORIA


13585047_1127918447266164_2448534219418558254_o.jpg

 

  Òmnima, projecte guanyador categoria Millor Projecte Emprenedor               Alumnes participants de l’INS Poblenou en la 8 edició dels Premis FP Empren
Última modificación: jueves, 22 de marzo de 2018, 13:19