GM Activitats Comercials

Titulació

Tècnic en Activitats Comercials

Durada del Cicle 

2000 Hores (2 cursos acadèmics)

Horari

Grup de Matí: 08.00 - 14.30 h

Grup de Tarda: 15.00 - 21.30 h

PLA D’ESTUDIS

1er CURS

 

Mòdul 1

Dinamització del punt de venda

 

Els alumnes, mitjançant diversitat de tècniques de marxandatge, adquireixen coneixements per dinamitzar l’establiment comercial i aconseguir una major afluència de persones.

 

Mòdul 2

Gestió de compres

 

Acompliment de les funcions d'aprovisionament de mercaderies en l'establiment comercial, gestió del procés de compres i satisfacció del client.

 

Mòdul 5

Serveis d’atenció comercial

 

Aquest mòdul conté la formació necessària per a la utilització de tècniques i desenvolupament d'activitats dins l'atenció comercial presencial, telefònica i escrita.

 

Mòdul 8

Anglès

 

L'objectiu del mòdul d'anglès és que l'alumnat desenvolupi la competència comunicativa i lingüística en anglès per tal de poder afrontar situacions laborals en aquesta llengua. És fonamental tenir un bon nivell d'anglès per poder treballar dins d'un sector com el comerç.

 

Mòdul 9

Aplicacions informàtiques pel comerç

 

L'objectiu d'aquest mòdul, és donar els mecanismes i les eines necessàries per la gestió d'un negoci a través de les aplicacions informàtiques i el paquet Office.

 

Mòdul 10

Comerç electrònic

 

Els alumnes aprenen a gestionar una botiga virtual, aplicar un pla de màrqueting digital i les principals tècniques de comunicació empresarial en l’entorn digital.

 

Mòdul 11

Màrqueting en l’activitat comercial

 

Iniciar-se en el món del màrqueting, les seves característiques i la seva funció dins del món del comerç és el propòsit d'aquest mòdul. Coneixerem com s'ideen els nous productes, com es configuren els preus, com es decideix la distribució i quina és la promoció més idònia.

 

Mòdul 12

Formació i Orientació Laboral

 

Proporcionem coneixements i informació en Prevenció de Riscos Laborals, que habiliten als titulats per poder exercir com a tècnics en prevenció de nivell bàsic a qualsevol empresa. Facilitem recursos, potenciem i ajudem a descobrir habilitats per poder millorar la inserció laboral, i també  donem a conèixer els drets i deures bàsics que ha d’exercir tot treballador.


PLA D’ESTUDIS

2n CURS

 

Mòdul 3

Gestió d’un petit comerç

 

En enfonsem en les tècniques d´aparadorisme i de marxandatge en el punt de venda, i per posar-ho en pràctica ens atrevim a fer activitats reals en botigues del barri.

 

Mòdul 4

Processos de venda

 

Aquest mòdul professional conté la formació necessària per exercir les funcions de gestió i promoció de productes en el punt de venda.

 

Mòdul 6

Tècniques de magatzem

 

S'estudien totes les operacions a les quals han estat sotmesos els productes, des de la matèria primera fins que són adquirides pel client final.

 

Mòdul 7

Venda tècnica

 

Descobreix com gestionar i coordinar totes les operacions dutes a terme al magatzem d'una empresa.

 

Mòdul 13

Síntesi d’activitats comercials

 

El projecte de síntesi consisteix en convertir una “idea amb negoci” i ha d’integrar en major o menor mesura coneixements i habilitats pròpies de qualsevol altre mòdul del cicle.


Projectes d'Innovació

 

El cicle d'Activitats Comercials participa en els següents projectes d'Innovació:

 

Resultat d'imatges de icon linkJornades d'Emprenedoria i Tècniques
Resultat d'imatges de icon linkInnova FP
Resultat d'imatges de icon linkXarxa d'Emprenedoria
Resultat d'imatges de icon linkProjectes Interdisciplinars
Resultat d'imatges de icon linkFP Empresa


Última modificación: jueves, 16 de marzo de 2017, 22:03