Forma't al Port_2016-17

Del 5 al 9 de febrer el nostre institut ha participat, per primera vegada, en l'activitat de formació "Forma't al Port", organitzada  per l'Escola Europea de Short Sea Shipping, on els alumnes de 2n de Comerç Internacional, acompanyats per la seva tutora, Maria Duart, hem passat 5 dies entre Barcelona i Gènova, aprenent i ampliant coneixements de Logística Intermodal  i particularitats del Transport Marítim.


Aquest  dies hem conviscut amb professors de l'Escola Europea i altres dos instituts de Barcelona. Ha estat una fantàstica experiència, en la qual hem après allò que no tenim oportunitat de veure a l'aula com és la realitat del funcionament de les terminals de càrrega rodada, de les terminals intermodals i la BEST de contenidors (Barcelona Europe South Terminal), així com la ZAL(Zona d'Activitats Logístiques). 

 

L'experiència té una doble vessant, ja que hem ampliat els nostres coneixements de Comerç Internacional i hem hagut de treballar en equips formats per gent que no coneixíem com si estiguéssim al món real de l'empresa. A més, hem obtingut un títol que podrem afegir al nostre currículum, lliurat per l'Escola  Europea de Short Sea Shipping recolzada per uns grans col.laboradors (Barcelona Centre Logístic de Catalunya, Port de Barcelona i Fundació Barcelona Formació Professional).

 

Esperem la següent edició amb força il.lusió!


En els següents enllaços podreu veure imatge i el video de l'experiència.

Fotos


Última modificación: sábado, 5 de octubre de 2019, 18:03