Presentació

Benvinguts i Benvingudes a l'Institut Poblenou


Som un centre públic d’ensenyaments professionals, gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona, que ofereix exclusivament estudis de Formació Professional de les famílies de Comerç i màrqueting, Administració i finances i Informàtica i comunicacions.


Com equip directiu vam engegar amb molta il·lusió un nou projecte de quatre anys al juliol de  2015 i que finalitzarà al juny de 2019. El motiu pel qual hem volgut emprendre aquest projecte és perquè, com a professors que som, volem que l’Institut Poblenou sigui un centre compromès amb les persones i la formació de qualitat. Volem guiar al nostre alumnat per a què assoleixi aquelles competències tècniques i personals que el permeti inserir-se en un món laboral interdisciplinar, canviant i innovador. En definitiva, volem preparar persones que siguin professionals d’èxit. Per aconseguir-ho, aspirem a que l’Institut Poblenou sigui un centre innovador, especialitzat en noves tecnologies i llengües estrangeres, obert a Europa i a col·laborar amb el sector productiu per millorar l'ocupabilitat dels futurs treballadors dels sectors del comerç, l'administració i la informàtica.


El treball de l’equip humà de l’Institut Poblenou durant els propers quatre anys es centrarà en donar resposta a quatre gran objectius:


  1. Millorar l’ocupabilitat dels nostres alumnes

  2. Potenciar el posicionament del centre

  3. Millorar el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes

  4. Millorar l’implantació del sistema de gestió de qualitat


Aquests objectius es desenvolupen en tota una sèrie d’activitats, projectes, accions, i metodologies, que podeu veure en aquest web, i que duem a terme gràcies al compromís, la il·lusió i la implicació de tot l’equip humà del nostre centre. Estem convençuts que aquestes són les eines adequades que ens permetran assolir els nostres reptes.


Esperem que la vostra estància entre nosaltres sigui enriquidora i profitosa en tots els sentits i que aconseguiu totes aquelles fites que us heu marcat. Per nosaltres, serà un plaer acompanyar-vos en l’assoliment dels vostres somnis professionals.


Equip Directiu - Institut Poblenou


Directora: Laura Muñoz Guillén

Subdirector: David Tena Cornelles

Secretari: Joan Carles Carrasco

Cap d’estudis: Maria José Navarrete

Coordinador Pedagògic: Ramón Casamajó Canals


Última modificación: lunes, 19 de febrero de 2018, 10:38