Resumen executiu II

Breu descripció de la idea empresarial: Projecte de  nova creació, destacant els trets més característics i innovadors del projecte.

 

Puzzled és una empresa especialitzada en el disseny , subministrament i instal·lació de sistemes d'il·lluminació Led modulables , és a dir , el client , ja sigui un particular o un professional de qualsevol sector ,pot ,mitjançant un sistema modular , construir al seu gust la seva peça de il·lluminació led . Això s'aconsegueix gràcies a uns mòduls o peces que es van encaixant unes amb les altres fins a aconseguir la forma desitjada pel client , perquè el muntatge de la il·luminació d'un determinat espai resulti tota una experiència (descripció del projecte )

Volem que l'usuari  dels nostres productes perdi la por que comporta el desconeixement de la utilització o manteniment de productes d'il·lluminació , és a dir la nostra missió és , d'una banda fabricar un producte totalment innocu i fàcil de muntar i instal·llar , i per altra és voler que desaparegui la idea de la imatge antiestètica que comporten les bombetes led . I és per això que oferim tant a particulars com a professionals de qualsevol sector un producte atractiu i fet al gust  i necessitats de cadascú(Descripció del públic objectiu i la proposta de valor ).

La fabricació es duu a terme mitjançant una subcontractació amb empreses especialitzades en materials electrònics ubicades en Xina, d’aquesta manera evitem l’asumpció d’un alt capital inicial destinat a la fabricació de producte i els riscos derivats de una  inversió tan gran.

Així podem concloure que els  trets més característics i innovadors del projecte són els següents:

 

- Modulable , reciclable i fàcilment instal·lable. Puzzled no requereix coneixements previs , només ganes i imaginació .

- Fiabilitat i seguretat : El nostre sistema és completament segur , permetent fins i tot el seu ús en exteriors .

- Perquè crear no ha de ser un problema : Marcant diferències. Nosaltres li diem al nostre target : "Vostè crei i nosaltres donarem forma a la seva idea " .

 

A més d’aquestes característiques del producte, hem de destacar que és un projecte fet per dos emprenedors que senten vertadera passió per aquest sector   i que aquest ens ha fet establir com a centre de la nostra cultura empresarial els valors d'Integritat , Respecte , Treball en equip , i Esperit guanyador , ja que hem treballat colze a colze durant moltes hores i ens hem adonat que aquests valors desenvolupats durant l'execució del projecte és el que farà que aquest pugui tenir èxit en un futur .

Un altre factor que ha fet possible que puguem constatar l’èxit d’aquest projecte és la realització del llençol de LEAN CANVAS, en el que hem pogut provar i pivotar aquells elements més adients per a aquesta idea de negoci.

En el treball complert adjuntem aquest llençol.

Última modificación: domingo, 14 de septiembre de 2014, 07:03