Conferència Dr. Banús: La Unió Europea, una oportunitat per als joves

El passat 27 de novembre va visitar el nostre Institut el professor Enrique Banús, president d'ENCAY, associació que té per objectiu traslladar informació, i també generar debat, sobre la Unió Europea a les persones joves en període de formació.

El professor Banús és Doctor en Literatura Comparada per la Universitat d'Aquisgran en Alemanya, doctor en Filosofia y Lletres y Director de l'Institut Carlomagno de Estudis Europeus en la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), titular d'una Càtedra Jean Monnet i President de la Associació Mundial d'Estudis Europeus.

L'activitat es va desenvolupar responent les preguntes que els alumnes de primer d'Administració i Finances realitzaven al professor Banús, a partir del treball fet a classe sobre la Unió Europea. El professor va destacar la diversitat de temes i l'interès de les preguntes realitzades pels nostres estudiants.

D'altra banda, els alumnes han valorat molt positivament l'activitat, i han destacat que els amplisconeixements compartits pel professor els han despertat un veritable interès pel temes europeus.

La conclusió principal a la que s'ha arribat per part del grup és prendre consciència de què Europa és una oportunitat, com a estudiants i com a futurs professionals, que no cal perdre de vista.

Gràcies, professor Banús

Última modificación: viernes, 19 de diciembre de 2014, 13:43