Procés de producció/servei

1. Procés de producció/servei

A l'hora de determinar el procés de producció o de prestació de serveis , has de tenir en compte aspectes tècnics i organitzatius ; ja que tots dos tenen especial rellevància sigui quina sigui l'activitat que realitzis .
En el cas que la teva empresa es dediqui a la producció , hauràs descriure en el teu pla d'empresa ; quines són les etapes necessàries per a la seva elaboració, quins processos s'han de seguir i quines característiques ha de tenir el producte per a la seva adequada comercialització .
Per això és imprescindible que tinguis un ampli coneixement sobre aquest producte i total domini del procés de fabricació .
Si la teva empresa està especialitzada en la prestació de serveis; hauràs contemplar les fases per a l'elaboració de cada un d'ells , els recursos disponibles per a la realització dels mateixos , el personal contractat per a la seva consecució, la jornada laboral que cal emprar , etc .
La subcontractació de serveis s'ha d'indicar en el pla d'empresa , assenyalant quines parts del procés de producció són les que subcontractes o quin servei demanes a altres empreses .

Recorda que quan parlem de producte parlem del desenvolupament i producció i que si el que oferim és un servei parlarem de descripció tècnica.