GS Màrqueting i Publicitat

 

Titulació

Tècnic superior en Màrqueting i Publicitat

Durada del Cicle 

2000 Hores (2 cursos acadèmics)

Horari

Grup de Tarda: 15.00 - 21.30 h

PLA D’ESTUDIS

El cicle formatiu de Màrqueting i Publicitat  t'ensenyarà a definir i efectuar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials i a promocionar i donar publicitat als productes i/o serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats, elaborant els materials publipromocionals necessaris.


Aconsegueix una Doble Titulació cursant en finalitzar el cicle el segon any del GS de Gestió de Vendes i Espais Comercials! 3 anys 2 cicles formatius!



1er CURS

 

Mòdul 1

Atenció al client, consumidor i usuari

 

Et prepararàs per fer servir d'una manera professional les comunicacions orals i escrites dins i fora de l'empres, també assoliràs coneixements per dur a terme la relació amb els clients, gestionar les dades, i per últim coneixeràs el que és un sistema de gestió de qualitat i els organismes encarregats en matèria de consum.

 

Mòdul 3

Gestió econòmica i financera de l’empresa

 

Analitzar i comprendre les funcions i el funcionament d’una empresa per poder gestionar, administrar, comptabilitzar i fiscalitzar les diferents activitats derivades de la seva activitat mercantil.

 

Mòdul 4

Investigació comercial

 

En el mòdul s'estudien les diferents les diferents formes d'investigació comercial, entenent els objectius en cada cas i decidint quina metodologia utilitzar i analitzar els resultats. A més s’imparteixen coneixements que habilitin a l'alumnat per analitzar el micro i el macroentorn de l’empresa, proporcionar la informació necessària en la presa de decisions per adaptar les variables controlables de la empresa, reduir riscos i maximitzar beneficis.

 

Mòdul 7

Màrqueting digital

 

L’objectiu d’aquest mòdul és que els alumnes tinguin una aproximació a aquesta nova disciplina viva i en canvi constant.  Els alumnes aprendran les eines, tècniques i continguts de màrqueting online per la el·laboració d'un pla de màrqueting digital i se´ls introdueix en conceptes fonamentals com el SEO/SEM.

 

Mòdul 9

Polítiques de Màrqueting

 

Eines pràctiques i metodològiques per al desenvolupament d'aplicacions, des del seu disseny, passant per les fases de proves, fins al seu llançament.

 

Mòdul 11

Anglès

 

L'objectiu del mòdul és que l'alumnat desenvolupi la competència comunicativa i lingüística en anglès per tal de poder afrontar situacions laborals en aquesta llengua: aprendrem a redactar emails i cartes professionals, atendre trucades telefòniques, redactar un CV i carta de presentació, fer una entrevista laboral i, en general, terminologia i tasques pròpies del màrqueting i la publicitat. És fonamental tenir un bon nivell d'anglès per poder treballar dins d'aquest sector.

 

Mòdul 12

Formació i Orientació Laboral

 

Proporcionem coneixements i informació en Prevenció de Riscos Laborals, que habiliten als titulats per poder exercir com a tècnics en prevenció de nivell bàsic a qualsevol empresa. Facilitem recursos, potenciem i ajudem a descobrir habilitats per poder millorar la inserció laboral, i també  donem a conèixer els drets i deures bàsics que ha d’exercir tot treballador. Entre moltes d'altres, aprendràs a desenvolupar competències com el treball en equip, l’autoanàlisi, la resolució de conflictes, la negociació, l'esperit crític, capacitat d’anàlisi o la planificació professional.



PLA D’ESTUDIS

2n CURS

 

Mòdul 2

Disseny i elaboració de material de comunicació

 

Disseny?, Elements de comunicació? En aquest mòdul, descobriràs, el què, el com i el per què, de la comunicació gràfica publicitària.

 

Mòdul 5

Treball d’Investigació

 

Organitzar grups d’enquestadors i/o entrevistadors i realitzar enquestes i/o entrevistes, planificant el treball de camp i utilitzant les tècniques i procediments establerts, per complir els objectius fixats en el pla de recerca comercial.

 

Mòdul 6

Llançament de productes i serveis

 

En aquest mòdul es treballarà el procés de llançament de nous productes, des de el seu anàlisi estratègic fins al procés creatiu de noves idees de producte i el seu pla de llançament amb les accions de màrqueting.

 

Mòdul 8

Mitjans i suports de comunicació

 

Aquest mòdul conté la formació necessària per a l’exercici d'activitats relacionades amb la instauració del pla de mitjans publicitaris

 

Mòdul 10

Relacions públiques i organització d’esdeveniments

 

Un espai d'aprenentatge on mitjançant casos pràctics reals coneixerem com les empreses i institucions fan arribar els seus missatges al gran públic i a més, descobrirem totes les tècniques d'organització d'esdeveniments de màrqueting.

 

Mòdul 13

Projecte de màrqueting i publicitat

 

T'agradaria realitzar una missió de representació comercial a una ciutat europea? En aquest mòdul treballem per aconseguir que empreses reals col·laborin amb nosaltres per aconseguir-ho.


Projectes d'Innovació

 

El cicle d'Activitats Comercials participa en els següents projectes d'Innovació:

 

Resultat d'imatges de icon linkPort Innova
Resultat d'imatges de icon link
Missió Comercial
Resultat d'imatges de icon linkJornades d'Emprenedoria i Tècniques
Resultat d'imatges de icon link
Innova FP
Resultat d'imatges de icon linkXarxa d'Emprenedoria
Resultat d'imatges de icon linkFP Empresa


Última modificación: viernes, 10 de mayo de 2019, 10:27