NOVETAT!

GS Màrqueting Digital

 

Titulació

Tècnic superior en Màrqueting Digital i Publicitat

Durada del Cicle 

2000 Hores (2 cursos acadèmics)

Horari

Grup de Tarda: 15.00 - 21.30 h



CICLE FORMATIU DUAL

PLA D’ESTUDIS



Mòdul 1

Atenció al client, consumidor i usuari

 

Et prepararàs per fer servir d'una manera professional les comunicacions orals i escrites dins i fora de l'empres, també assoliràs coneixements per dur a terme la relació amb els clients, gestionar les dades, i per últim coneixeràs el que és un sistema de gestió de qualitat i els organismes encarregats en matèria de consum.

 

Mòdul 3

Gestió econòmica i financera de l’empresa

 

Analitzar i comprendre les funcions i el funcionament d’una empresa per poder gestionar, administrar, comptabilitzar i fiscalitzar les diferents activitats derivades de la seva activitat mercantil.

 

Mòdul 4

Investigació comercial

 

En el mòdul s'estudien les diferents les diferents formes d'investigació comercial, entenent els objectius en cada cas i decidint quina metodologia utilitzar i analitzar els resultats. A més s’imparteixen coneixements que habilitin a l'alumnat per analitzar el micro i el macroentorn de l’empresa, proporcionar la informació necessària en la presa de decisions per adaptar les variables controlables de la empresa, reduir riscos i maximitzar beneficis.

 

Mòdul 7

Màrqueting digital

 

L’objectiu d’aquest mòdul és que els alumnes tinguin una aproximació a aquesta nova disciplina viva i en canvi constant.  Els alumnes aprendran les eines, tècniques i continguts de màrqueting online per la el·laboració d'un pla de màrqueting digital i se´ls introdueix en conceptes fonamentals com el SEO/SEM.

 

Mòdul 9

Polítiques de Màrqueting

 

Eines pràctiques i metodològiques per al desenvolupament d'aplicacions, des del seu disseny, passant per les fases de proves, fins al seu llançament.

 

Mòdul 14

Analítica Digital

 

Què és i per a què serveix l'analítica web?.Abordarem les primeres pases en l'analítica digital i aprendrem el funcionament de plataformes com Google analytics.


Mòdul 11

Anglès

 

L'objectiu del mòdul és que l'alumnat desenvolupi la competència comunicativa i lingüística en anglès per tal de poder afrontar situacions laborals en aquesta llengua: aprendrem a redactar emails i cartes professionals, atendre trucades telefòniques, redactar un CV i carta de presentació, fer una entrevista laboral i, en general, terminologia i tasques pròpies del màrqueting i la publicitat. És fonamental tenir un bon nivell d'anglès per poder treballar dins d'aquest sector.

 

Mòdul 12

Formació i Orientació Laboral

 

Proporcionem coneixements i informació en Prevenció de Riscos Laborals, que habiliten als titulats per poder exercir com a tècnics en prevenció de nivell bàsic a qualsevol empresa. Facilitem recursos, potenciem i ajudem a descobrir habilitats per poder millorar la inserció laboral, i també  donem a conèixer els drets i deures bàsics que ha d’exercir tot treballador. Entre moltes d'altres, aprendràs a desenvolupar competències com el treball en equip, l’autoanàlisi, la resolució de conflictes, la negociació, l'esperit crític, capacitat d’anàlisi o la planificació professional.



Mòdul 2

Disseny i elaboració de material de comunicació

 

Disseny?, Elements de comunicació? En aquest mòdul, descobriràs, el què, el com i el per què, de la comunicació gràfica publicitària.

 

Mòdul 5

Treball d’Investigació

 

Organitzar grups d’enquestadors i/o entrevistadors i realitzar enquestes i/o entrevistes, planificant el treball de camp i utilitzant les tècniques i procediments establerts, per complir els objectius fixats en el pla de recerca comercial.

 

Mòdul 6

Llançament de productes i serveis digitals

 

En aquest mòdul es treballarà el procés de llançament de nous productes, des de el seu anàlisi estratègic fins al procés creatiu de noves idees de producte i el seu pla de llançament amb les accions de màrqueting.

 

Mòdul 8

Mitjans i suports de comunicació

 

Aquest mòdul conté la formació necessària per a l’exercici d'activitats relacionades amb la instauració del pla de mitjans publicitaris

 

Mòdul 10

Relacions públiques i organització d’esdeveniments digitals

 

Un espai d'aprenentatge on mitjançant casos pràctics reals coneixerem com les empreses i institucions fan arribar els seus missatges al gran públic i a més, descobrirem totes les tècniques d'organització d'esdeveniments de màrqueting.

 

Mòdul 13

Projecte de màrqueting digital

 

T'agradaria realitzar una missió de representació comercial a una ciutat europea? En aquest mòdul treballem per aconseguir que empreses reals col·laborin amb nosaltres per aconseguir-ho.



Última modificación: viernes, 10 de mayo de 2019, 10:04